Till för vem?

Av oss får du verktyg som hjälper dig att, använda din potential, nå önskat resultat så du mår bättre på jobbet och får ihop livspusslet. Vi vill öppna möjligheter till hållbar förändring som leder till ett synligt, konkret resultat inte bara fina ord som skrivs på ett papper.

Kort sagt erbjuder vi tjänster där du: Kommer loss, kommer i mål och blir en större vinnare.

Vad är vårt mål?

Med vår energi, mod och målmedvetenhet vill vi utmana gamla valda sanningar och se nya perspektiv genom coaching som ger resultat.

Vi vill att ni ska få den kompetens och de resurser ni behöver för att komma i mål. Samarbeta med oss så gör vi det lilla extra för att du ska lyckas. Din framgång är vår framgång.

Vår story

Resultatet överträffade våra förväntningar! Individerna i gruppen upplevde att coaching gav dem svar på för dem viktiga frågor, och även möjliggjorde att få ett nytt meningsfullt arbete.

Konkret har effekterna blivit ökad motivation, bättre problemlösning. individerna började se fler möjligheter än hinder – till och med möjligheter i hinder! Kort sagt: De hittade rätt riktning och kom i mål!

Individerna som vi coachade uppnådde sina mål: kom ut i arbete, började studera eller startade eget! Då insåg vi snabbt att coachning är en kraftig metod, som kan förändra arbetslivet till det bättre.

Danuta

Jag har hjälpt människor att nå sina mål och hitta rätt både i livet och på arbetsmarknaden.  Min breda akademiska bakgrund inom beteendevetenskap, pedagogik och ledarskap gav mig teoretisk kunskap och verktyg för arbete, men den största meriten är att jag har upplevt arbetslivet från insidan.

Att lyfta sig i håret och kämpa för att få ihop livspusslet är något som de flesta upplever någon gång under sin yrkeskarriär. Jag har själv varit där både som anställd och ledare. Jag vet hur det kan kännas att ensam ta tuffa beslut, arbeta med förändringar, att bli avvisat med bra idéer eller byta en trygganställning mot det okända för att kunna känna sig fri och förverkliga egna idéer.

Motgångar lärde mig att se möjligheter i hinder och framgångar att lita på min egen förmåga, jag kan mer än jag tror och är tacksam för det jag har uppnått.

Genom åren blev jag bekräftad att vi alla har en skattkista med enorm potential inom oss. Den behövs bara upptäckas och processas för att blommas ut. Coaching är en kraftig metod som hjälper till att frigöra den kraften.

Att använda sig av coaching är helt naturligt inom idrotten för att hjälpa till att skapa elitidrottsmän, men används mer sällan i arbetsliven fast coaching minst sagt ger lika bra resultat i arbetslivet också.

Coaching har hjälp mig och många människor som jag har coachat att förverkliga sina mål.  Jag är helt övertygat om att coaching kommer hjälpa dig och eller företaget du jobbar på.

Vårt mål är helt enkelt att hjälpa ledare och privatpersoner utmana sig själva. Genom att lyfta fram idéer, bearbeta hinder och sedan skapa hållbara lösningar som leder till resultat.

William

Tanken kring att hitta bra lösningar ledde mig in på spåret att jobba med arbetssökande. Mitt fokus låg alltid på att hitta nya lösningar för att hitta dolda jobb till våra deltagare. Upptäckte det var lätt att hitta villiga arbetsgivare och att utmaningen var att få med deltagarna på spåret under hela processen.

Detta öppnade upp mitt intresse för coaching! Så bestämde mig för att gå en utbildning och bli en certifierad coach. Under utbildningen lärde jag mig att de flesta av sitter på bra lösningar på våra problem vi behöver bara få rätt frågor ställda för att komma i gång och lösa dem.  

Jag gillar när saker händer och att ifrågasätta gamla valda sanningar för det är oftast dem som hindrar oss från att komma dit vi vill. Mitt mål som coach är helt enkelt att hjälpa ledare och privatpersoner utmana sig själva. Genom att lyfta fram idéer, bearbeta hinder och sedan skapa hållbara lösningar som leder till resultat. Så du som ledare eller privatperson kommer i mål och känner dig som vinnaren du är.

Discovery workshop

Boka direkt i formuläret!